BIO Fekete bab – remek választás húsok és levesek mellé, tortillába és wrapbe, akár felbontás után azonnal. Előre elkészített, így azonnali fogyasztásra alkalmas, hogy megspórold a főzésre fordítandó ...
Az adzuki bab apró, sötétvörös szemű, enyhén diós ízű hüvelyes, amely magas fehérje- és rosttartalommal, valamint alacsony zsírtartalommal rendelkezik. Tökéletes levesekbe, salátákba, rizottóba, és mé...
A vörös lencse népszerű hüvelyes, amelyet rövid elkészítési idő jellemez. Nem kell beáztatni, és mindössze néhány perc alatt megfőzhető. Emellett fehérjében gazdag és ízben is nagyon sokoldalú. Imádni...
A beluga fekete lencse egy népszerű hüvelyes fajta, amely diós ízű és egyedi, sötét színű. Különösen magas fehérje-, rost- és alacsony zsírtartalmáról ismert. Emellett finom, ropogós textúrával és szi...
A mungóbab egy kis méretű, olajzöld színű és a zöldborsóhoz hasonló ízű hüvelyes. Magas a növényi fehérje- és rosttartalma, és beáztatás után nagyon gyorsan elkészíthető....
A BIO Sült bab paradicsomszószban a finom, bio minőségű előfőzött bab és lédús paradicsomszósz kombinációja, mely azonnali fogyasztásra alkalmas. Magas fehérjetartalommal büszkélkedhet, emellett rosto...
A BIO duplán párolt lé nélküli vörösbab, amely azonnali fogyasztásra alkalmas. Amellett, hogy kiváló fehérje- és rostforrás, tartósítószerektől és allergénektől mentes. Ráadásul alacsony a cukortartal...
A BIO hámozott vöröslencse egy különleges hüvelyes típus bio minőségben, amely gazdag fehérjeforrás alacsony zsírtartalommal. Nem kell beáztatni és gyorsan megfő. Tökéletes levesekbe, főételekbe és sa...
A BIO Csicseriborsó sterilizált, sós lé nélkül készült, és azonnali fogyasztásra alkalmas. Nagyszerű fehérje- és rostforrás, amit azonnal találhatsz számos fogás mellé köretként, hosszadalmas előkészí...
A mungóbab egy igazán tápláló hüvelyes és széleskörűen felhasználható a konyhában, kiváló íze van és könnyű elkészíteni. Célszerű csíráztatni a babot, hogy ízletesebbé tegye kedvenc ételeidet. Kiválóa...
A BIO Zöldborsó a legnépszerűbb hüvelyesek közé tartozik, amiből könnyedén varázsolhatsz krémlevest, vagy olyan köretet, ami számos fogás mellé tökéletes választás. Nincs más dolgod, mint beáztatni, a...
A BIO Pinto babot nem csak mexikói fogásokhoz tökéletes választás. Ennek a tarka babfélének enyhén fűszeres az íze, és ennek, valamint közepes méretének köszönhetően széleskörűen felhasználható. Adhat...
A BIO Mungóbab egy egzotikus hüvelyes növény, ami a hagyományos indiai és kínai konyha egyik alapeleme. Kellemes aromája és finom íze van. Remek fehérje-, komplex szénhidrát- és rostforrás. Fogyasztha...
A BIO Adzuki bab nagyszerű köret, ami áztatás és főzés után már tálalható is. Ízletes, diós íze remekül megy egészséges salátákhoz, levesekhez, de édes fogásokhoz is. Fehérjében és komplex szénhidráto...
A BIO Egész vöröslencse a hüvelyesek közé tartozik, felhasználásával pedig leves, zabkása, mártás és saláta is készíthető. Elkészítése egyszerű, és garantáltan nem okoz gondot senkinek. Magas a fehérj...
A BIO Csicseriborsó egy finom hüvelyes, enyhe diós ízzel és krémes állaggal. Fehérjében, rostokban és komplex szénhidrátokban gazdag. Számos fogás hozzávalójaként felhasználhatod, de alkalmas krémek e...
A BIO Csicseriborsó sós lében tartósítószerek nélküli, allergénmentes, azonnali fogyasztásra alkalmas sterilizált csicseriborsó. Finom íze mellett kiváló tápanyagprofilját is élvezheted, amely fehérjé...